Voor mijn kind

Sterk aan de start! Je kind meertalig opvoeden.

Wordt er in je gezin, familie meer dan één taal gesproken? Spreek je thuis een andere taal dan Nederlands of Frans? Welke talen wil je je kind leren en hoe pak je dat aan? Vraag gratis advies aan experten en zorg zo voor een goede start voor de ontwikkeling van je baby of peuter.

Lees meer

Baboes spel- en ontmoetingsplaatsen

We zijn er voor jou en je kindje met leeftijd tot en met 4 jaar. Bij Baboes kan je kindje spelen met andere kindjes en nieuwe dingen ontdekken in je bijzijn. Je komt zelf even tot rust en kan een babbeltje slaan met andere ouders of opvoedingsverantwoordelijken. Kom gerust langs samen met je kindje!

Lees meer

KOALA

KOALA zijn kind- en ouderactiviteiten voor gezinnen met kindjes van 1 tot 4 jaar. Bij KOALA kun je samen spelen, activiteiten doen die voorbereiden op een goede start in de kleuterschool en andere gezinnen ontmoeten.

Lees meer

Speelcafé Elmer

Het speelcafé is een leuke plek waar je met je kindje kunt komen spelen. Je kunt er ook andere ouders ontmoeten, nieuw speelgoed ontdekken en een lekkere kop koffie/thee drinken. Je kindje kan er samen met andere kinderen spelen.

Lees meer

Sociaal-pedagogische en medische consulten

Als aanstaande ouder kan je zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte van je kindje, gratis terecht bij Kind en Gezin voor informatie en advies over zwangerschap, borstvoeding, voeding en de verzorging en opvoeding van je kind.

Lees meer

Nederlandstalige kinderopvang in Brussel

Werken of leren in combinatie met een baby thuis? Vaak biedt een kinderdagverblijf de oplossing. Je baby of peuter krijgt er alle verzorging maar geniet ook van de sociale interacties met leeftijdgenootjes.

Lees meer

Rap op stap

Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Je kunt er zowel vakanties als daguitstappen boeken met 50% tot 80% op het toegangsticket. We helpen je met het zoeken naar de juiste activiteit en geven je meer info over het geschikte vervoer.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x